Over mij

Mijn foto
Hallo iedereen! Ik ben juf Sofie, mama van een zoontje Felix en dit jaar de trotse juf van de kikkerklas! De kleuters maken dit schooljaar kennis met FlonFlon(het franse schaap),de cijfer en lettermuur, schrijfdans en zoveel meer leuke dingen! We maken er een super jaartje van met ongetwijfeld veel onvergetelijke momenten! Lieve groetjes, Juf Sofie

zondag 21 april 2013

SUPERMAMA !




Dag Superbloggers! 

Op 12 mei vieren we het feest van de mama’s en daar hoort natuurlijk een geschenkje bij! De komende 3 weken werken we met de piraten rond het thema: Supermama!       
We vertellen hoe onze mama’s eruit zien, wat ze graag zien en doen,wat ze heel goed kunnen,… Kortom: waarom onze mama’s zo super zijn! We knutselen natuurlijk een geschenkje voor de mama’s en leren een versje maar daar verklappen we nog niks over! 

De kikkers werken nog een beetje verder rond thema letterwinkeltje maar gaan ook aan het werk voor de mama’s !

En weet je wat we deze week nog allemaal zullen uitspoken?

Op maandag 22 april gaan we met de piraten en kikkers eens piepen in de klas van juf Marleen. De kinderen van het eerste leerjaar gaan er een liedje voor ons zingen en een verhaal voorlezen! Lief he!

Op dinsdagvoormiddag 23 april ga ik met de piraten op medisch onderzoek naar het CLB van Eeklo.

Donderdag 25 april gaan de piraten en kikkers als eerste turnen,joepie!

Vrijdag 26 april komt stagiaire juf Shirley naar onze klas. Zij zal een aantal leuke activiteiten doen met onze sloebers! 

Meer Supernieuws volgt later! 

Supergroetjes, Juf Sofie 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten